(loopbaan)coaching

Wikken en wegen maakt het leven zwaar.
Beslissingen geven direct lucht.

Al jarenlang ontmoet ik bijzondere mensen, met ieder zijn of haar eigen rugzak. En ieders rugzak bepaalt hoe iemand zich ontwikkelt. Soms kan dit je dwarszitten om vooruit te komen.
Bereid te zijn naar jezelf te kijken, te luisteren en te voelen vormen de basis om aan de ontwikkeling van je persoonlijkheid te werken.

Mijn eigen rugzak aan kennis en levenservaring maakt dat ik de ander kan geven wat hij/zij nodig heeft. Dit kan o.a. liggen op het gebied van

  • Geen energie meer hebben
  • Niet lekker in je vel zitten
  • Iets anders willen, maar niet weten wat
  • Niet weten wat te doen tijdens een reorganisatie

Door mijn jarenlange ervaring weet ik inmiddels dat loopbaan en privéleven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Als loopbaancoach schroom ik dan ook niet om naar beide gebieden te kijken. En altijd op basis van gelijkwaardigheid.

"Pia is een super fijne collega! Ze is een expert op heel veel vlakken. Maar Pia is op haar best als ze een flinke uitdaging heeft. Pia is bijvoorbeeld onder andere een kei op het begeleiden van (baan)verlies van outplacement kandidaten en outplacement groepen. Pia confronteert haar cliënten met heel veel liefde en houd ze een spiegel voor. Dat maakt dat mensen een echte duurzame verandering voor zichzelf kunnen inzetten. Pia’s cliënten maken grote stappen. Pia heeft een hart van goud, Pia is een gouden collega."
Klaziena Oldenhuis