MindYwel

(Mijn goede doel)

We leven in de waan van de dag en vergeten in het nu te leven. Want wat is er mooier om dat te kunnen? Uit ervaring weet ik wat het je kan brengen: rust, geen gepieker, genieten. Als symbool voor leven in het nu doet dit sieraad je herinneren te leven in het moment. Hoe meer mensen het dragen, hoe meer je het ziet, hoe meer je je er bewust van wordt.

En.... je helpt er gehandicapte kinderen mee, zij kunnen leven in het nu.
In 2013 kwam ik in contact met de Stichting Sjaki-Tari-Us op Bali. Deze stichting heeft in 2006 een school opgezet voor kinderen met een verstandelijke beperking. In augustus 2014 heb ik Sjaki-Tari-Us mogen bezoeken. Wat een feest om te zien hoeveel plezier deze kinderen hebben met hun vrijwilligers (uit Nederland).
Het is deze stichting die ervoor heeft gezorgd dat MindYwel is gemaakt op Bali. Want daar is het leven zoveel relaxter dan bij ons. En natuurlijk gaat een gedeelte van de opbrengst naar Sjaki-Tari-Us.

Dit zilveren sieraad met een bijgeleverd kettinkje van 60 cm kost € 19,95 en is te bestellen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.